lördag 6 februari 2010

Falla fritt



Tjing!

(nu kommer ännu ett sådant där inlägg då jag är lite djupare än vanligt...)

Nästan varje dag träffar man nya människor, man pratar inte med alla men man dömer alla man ser. Man dömer dem efter vad de har på sig, vad de gör, vilka de pratar med etc. Detta gör alla automatiskt. Men hur kan man veta hur en person är bara genom att kolla på han/henne? Hur vet man då hur personen är alltså verkligen är?

Hon som man tycker ser skitsur ut kanske bara haft en dålig dag eller bara ser sur ut utan att veta om det. Hon kanske är den roligaste gladaste personen man någonsin har träffat bara man lär känna henne och låter henne öppna sig.

Alla människor är så olika ifrån hur man uppfattar dem. Men som Bailey i Systrar i Jeans sade; "första intrycket är inte så viktigt. Man måste komma ihåg att man alltid ändrar uppfattning om folk. Visst det första intrycket kan vara viktigt men det är som att säga att man inte tycker om en bok efter att man har läst en sida.

Jag förstår att man inte kan prata med alla man ser på stan om deras drömmar och tankar och så men man kan försöka att inte döma ut folk.

Alla vill känna sig accepterade, få en bekräftelse. Accepterad att vara som man är. Detta gör man genom att vara sig själv, tycka som man själv vill kan man ju tro. Men är det verkligen så? Är det därför alla bryr sig så mycket om vad man har på sig, vad man säger och vad man gör?

Jag ska inte säga något, jag gör själv likadant.

Ha det bäst och glöm inte bort att ni äger!

Puss hej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar