lördag 22 januari 2011

Skins










Ok mina kära vänner, Josefine inspirerade mig till detta inlägg och det kommer att bli ett lååångt sådant...

Min redovisning om Skins, ja ni hör detta kan ta tid och ändå tänkte jag försöka vara kortfattad.

Skins är en brittisk serie som har gått i fyra säsonger, 1 och 2 var det samma personer och i 3 och 4 byttes alla ut förutom Effy som får en större roll i 3 och 4. I USA har man precis gjort en egen version av 1, samma personer men den utspelar sig i USA istället. Det kanske ska komma en film också. Säsong 5 med helt nya skådespelare kommer snart. Det kan vara knepigt att beskriva handlingen men typ ungdomar, sex och droger. Man får följa några ungdomar från Bristol, följa deras vardag, deras problem, kärlek, festande och vänner. Vissa avsnitt är rätt tunga och sorgliga medan andra är roliga. Det är svårt att förklara varför den är så bra men troligtvis för att man får se allt och den tar upp många olika slags problem och man lär känna olika personligheter.

Bild 1 (alltså den längst ned ;)). Tony (Nicholas Hoult)- väldigt snygg i första säsongen men personligheten mycket bättre i andra ska inte avslöja varför ;)

Bild 2. Maxxie (Mitch Hewer) - gay dansare som ser sjukt bra ut och man inte kan ogilla. Bästa vän med...

Bild 3. Anwar (Dev Patel) - muslim som är riktigt gullig men har en sträng mamma som packar ner hans favorit pyjamas när de ska på skolresa till Ryssland (vilket btw är det bästa, roligaste avsnittet) ifall han får hemlängtan.

Bild 4. Effy (Kaya Scodelario) - Tonys lillasyster, de står varandra nära och förstår varför den andra gör vissa saker. En väldigt speciell person. Med i alla fyra säsongerna men blir sinnessjuk i de sista vilket gör att vissa av de avsnitten blir mer "djupa".

Bild 5. Chris (Joseph Dempsie) - röker mest och mest känd för "fuck" men han har alltid den där glimten i ögat.

Bild 6. Sid (Mike Bailey)- Tonys bästa kompis, töntig men såå söt och bär typ alltid sin mössa.

Bild 7. Michelle (April Pearson) - intressanta kläder, har hittat en silvrig klänning på Gina Tricot som är jättelik denna haha.

Bild 8. Jal (Larissa Wilson) - bästa vän med Michelle, spelar klarinett. Stark person.

Bild 9. Cassie (Hannah Murray) - "Oh wow", har ätstörningar och är alltid halvt borta.


haha sorry om du känner dig tvingad att läsa allt det här ;P. Det här är de stora personerna i säsong 1 och 2 så imorgon kör jag tre och fyra...

Puss hej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar